Via Lenca

Ik houd er van om orde te scheppen in chaos, om mensen te helpen en om nieuwe dingen te leren. Dat is ook de reden dat ik een door de NBPO erkende opleiding gedaan heb en Professional Organizer ben geworden.

Doordat ik het overzicht houd en een goed organisatietalent heb zorg ik er voor dat het (opruim)traject een succes wordt. Ik weet van mijzelf dat als ik het overzicht verlies dat ik dan alles voor mezelf op orde wil zetten. Dit talent gebruik ik ook in mijn werk als Professional Organizer; ik leer jou je eigen chaos aan te pakken. 

Samen met mijn vriend en oranje kater Willem woon ik in het fijnste huis van Alkmaar. Oorspronkelijk kom ik uit de Noordoostpolder maar ben uiteindelijk voor de liefde in Alkmaar terecht gekomen. Thuis ben ik altijd in de weer. Ik ben de klusser in huis dus het komt geregeld voor dat mijn vriend ’s avonds thuiskomt van zijn werk en ineens tegen een andere kleur muur aan kijkt.

Mijn werkgebied is Alkmaar en omstreken.

© mdpictures.nl

"van opruimstress naar happiness" - het kan!

Wil je weten waarom ik je kan helpen?  Lees dan snel verder!

  • Ik ben vriendelijk, open en heb veel geduld.
  • Door je echte aandacht te geven zorg ik er voor dat je je snel op je gemak voelt bij mij.
  • Het liefste zet ik mijn humor en creativiteit om iemand verder te helpen; hoe klein die stapjes ook zijn, alle stappen moeten gevierd worden.
  • Ik ben gebarentaalvaardig, dus kan ook goed communiceren met doven en slechthorenden in hun eigen taal ( NGT / NMG).
  • Ik heb meer dan 12 jaar ervaring als jobcoach waardoor ik veel coachingsvaardigheden heb die ik kan inzetten in mijn werk als Professional Organizer.
  • Doordat ik een goed organisatietalent heb en ik het overzicht hou zorg ik er voor dat het (opruim)traject een succes wordt.

"Een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd"

© Marleen Sahetapy

Stel je voor...

Stel je voor: een netjes, opgeruimd huis. Een huis waarin je al je spullen makkelijk weet te vinden, zó gemakkelijk dat opruimen ook bijna als vanzelf gaat!

Stel je voor: een agenda waar je grip op hebt. Dat je eindelijk kunt genieten voor wat vrije momenten voor jezelf zonder dat je je schuldig voelt omdat er nog zoveel gebeuren moet. Dat je voelt dat je weer controle over je leven hebt door een duidelijke planning.

Dat geeft rust en ruimte in je hoofd.

Stel je voor!