Via Lenca

 Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je een Professional Organizer wil inschakelen. Bijvoorbeeld wanneer je een druk, jong gezin hebt, ter ondersteuning van een verhuizing, ter ondersteuning van een (tijdelijke) ziekte of als je merkt dat je op je werk vastloopt.

Als Professional Organizer kan ik voor jou net dat praktische steuntje in de rug zijn als je even door de bomen het bos niet meer ziet. Ik kom bij je thuis of op je werkplek of we bellen via ZOOM/Skype en we bespreken dan samen waar je hulp bij kunt gebruiken.

We bekijken dan wat jouw knelpunten zijn – gaat het om je huishouden, je agendaplanning, je werk of bijvoorbeeld je administratie? 

Misschien herken jij jezelf wel hierin:

  • Heb je last van teveel spullen in je huis? Wil je opruimen maar weet je niet waar te beginnen?
  • Je bent thuis altijd aan het opruimen maar er lijkt geen eind aan te komen?
  • Ervaar je stress doordat je geen grip hebt op je agenda en het gevoel hebt geleefd te worden?
  • Heb je moeite met het maken van keuzes?
  • Het lukt je maar niet de juiste prioriteiten te stellen en hierdoor ben je het overzicht kwijt?
  • Je hebt moeite om spullen los te laten?
  • Ben je veel tijd kwijt met het zoeken naar spullen of kleding die je nodig hebt?
  • Heb je het gevoel teveel spullen te hebben of te weinig ruimte in huis?
  • Je hebt het gevoel ‘overspoeld’ te zijn door alles wat je nog moet doen?
  • Ken je iemand in je omgeving die veel spullen heeft en verzamelt waar je je zorgen over maakt? Een familielid, een vriend of buurman/vrouw?

Ik kan je hiermee helpen! Door mijn coaching en praktische begeleiding ga jij leren hoe je jouw huis en leven kunt ordenen en opgeruimd kunt houden.  Je krijgt jouw leven weer terug want je bent minder tijd kwijt met opruimen en zoeken naar spullen. Je krijgt weer grip op je agenda en planning. Je kunt weer doen waar je blij van wordt en een leven leiden met meer orde, rust en overzicht.

Weet je wat zo tof is? Het feit dat je hier nu bent is al jouw eerste stap!

Neem contact met me op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We kunnen dan in alle rust kennismaken en jij kunt alvast uitleggen hoe het met je gaat. Misschien kan ik je meteen al wat tips geven.

Ik help je echt graag!

© uliana-kopanytsia-Exf1N6_UTZM-unsplashnw

gun jezelf een opruimcoach!

en doe de chaos in je huis en hoofd de deur uit!

werkwijze

Onze samenwerking begint met een kop koffie (of thee!) tijdens ons kennismakingsgesprek. Dit kan een ‘live’ gesprek zijn of een online kennismaking

We kunnen dan rustig  met elkaar kennismaken en samen bespreken waar ik je bij kan helpen. Een kennismakingsgesprek is altijd gratis!

Ik vind het belangrijk dat we een goede ‘klik”met elkaar hebben.  Wanneer jij vindt dat die klik er is dan gaan we samen aan de slag. We inventariseren jouw wensen en beslissen we waar we samen aan gaan werken. 

 Dit noteren we ook zodat je een op maat gemaakt stappenplan hebt. Dit stappenplan kun je als naslagwerk gebruiken en geeft je houvast als je aan de slag gaat. 

Vervolgens gaan we aan de slag.

Jij beslist zelf wat er met de spullen gebeuren gaat, ik help jou hierin de keuzes te maken. Ik ben jouw stok achter de deur en persoonlijke coach. Ik hou het overzicht tijdens het opruimen en geef je de juiste begeleiding!

Afhankelijk van jouw situatie plannen we een aantal opruimsessies in. Tijdens het gehele opruimtraject krijg je de mogelijkheid om mijn hulp in te schakelen via telefoon, Whatsapp, Skype, mail etc.

Dus loop je even vast? Dan kun je mij als hulplijn inzetten, je hoeft het niet alleen te doen. 

NIEUW!

Virtual organizing bij jou thuis!

Online begeleiding

Het kan best spannend zijn om iemand toe te laten in je huis en al helemaal een Professional Organizer die alles weet van opruimen. Ik begrijp heel goed dat dit een drempel kan zijn om mij in te schakelen.

Daarom is het nu ook mogelijk om alleen online begeleiding van mij te krijgen. Ook wel Virtual Organizing genoemd.  Alle voordelen van mijn begeleiding, maar dan online.

Je krijgt dezelfde begeleiding van mij en een op maat gemaakt stappenplan maar we zien elkaar niet live. Je gaat zelf aan de slag met het stappenplan en ik ben jouw virtuele stok achter de deur.  Ik ben bereikbaar voor jou wanneer je aan de slag bent en motiveer je om bezig te blijven.

Naderhand bespreken we hoe het gegaan is en krijg je van mij tips en adviezen voor het vervolg.

Wil je weten of een online traject wat voor jou is?
Maak dan vrijblijvend een afspraak en ik vertel je hier meer over.